Typecursus berichten
Loi kidzz typecursus

LOI Kidzz Typecursus

Typecursus LOI Kidzz: Bewijs dat een typecursus kind niet saai hoeft te zijn

De typecursus van LOI Kidzz is ontwikkeld door onderwijsdeskundigen en experts op het gebied van gamend leren. Met LOI Kidzz krijgen kinderen spelenderwijs, zelfstandig en in hun eigen tempo typeles op een leuke manier. Onderzoek wijst uit dat games zorgen voor afwisseling, uitdaging en motivatie. Dit blijkt ideaal voor kinderen om nieuwe vaardigheden op te doen. Hier speelt LOI Kidzz goed op in en uit de vele positieve reviews kun je concluderen dat LOI Kidzz daardoor niet saai is en kinderen motiveert om verder te gaan met hun typeavontuur. Afhaken tijdens de typecursus zal met deze leuke cursus dus minder vaak voorkomen, zodat het typediploma ook echt gehaald wordt! 

Typecursus LOI Kidzz met diplomagarantie 

Met de online LOI Kidzz Typecursus doen kinderen per week 5 lessen van 15 tot 20 minuten. Dit lijkt veel maar de ervaring leert dat kinderen zo enthousiast zijn, dat deze tijdsbesteding makkelijk gehaald wordt en dus de door LOI Kidzz aangegeven cursusduur van 20 weken haalbaar is. Heeft je kind wat langer de tijd nodig dan is dat ook geen probleem want tijdens de typecursus kunnen kinderen hun eigen tempo aanhouden. Met LOI Kidzz krijg je gegarandeerd een typediploma na het afronden van de laatste typetoets. Aan deze diplomagarantie zijn wel een paar voorwaarden verbonden, lees deze dus goed door. De examenkosten (€ 25,-) zijn inbegrepen bij het lesgeld.  

Leren typen met begeleiding  

Door de praktische opbouw en de verassende en motiverende verhaallijn is de typecursus van LOI Kidzz volledig zelfstandig te volgen. Op de spionnenschool waar het kind typeles krijgt speelt zich een geheim mysterie af. De personen in het spionnenverhaal nemen het kind mee op avontuur en elke week is er een korte toets verweven in het lesprogramma. Als ouder ontvang je na elke gemaakte toets een overzicht van de vorderingen met tips en advies om je kind te ondersteunen. Zo blijf je als ouder betrokken bij de cursus van je kind. De vorderingen in snelheid en nauwkeurigheid worden gedurende de hele cursus ook bijgehouden. Letters waarmee het kind eventueel moeite heeft komen automatisch vaker terug in de oefeningen. Dit adaptieve cursist-volgsysteem zorgt voor een cursus op maat voor ieder kind.  

Varianten en dyslexie  

Al meer dan 100.000 kinderen hebben online leren typen met LOI Kidzz en de cursus wordt jaarlijks aangeboden op ruim 4000 basisscholen in Nederland. LOI Kidzz wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,8 wat de cursus tot de best beoordeelde typecursus van Nederland maakt. LOI Kidzz bestaat uit een typecursus tot 13 jaar en een typecursus voor 13 jaar en ouder (13+). De 13+ variant is nét zo leuk als de reguliere variant alleen zijn er wat aanpassingen gemaakt zodat de cursus beter aansluit bij de leeftijdsgroep. Het taalgebruik is bijvoorbeeld meer volwassen en er is meer vrijheid en ruimte voor zelfstandigheid. Beide varianten zijn met een aanpasbare versie te volgen voor kinderen met dyslexie. Voor kinderen met dyslexie is leren typen extra belangrijk. Het beïnvloedt de ontwikkeling van het letter- en woordbeeld positief en het zorgt ervoor dat schrijven een automatische en eenvoudige handeling wordt. Ook de leerprestaties en het zelfvertrouwen nemen toe.  

Gamend leren met LOI Kidzz 

Voor aanvang van LOI Kidzz ontvangt je kind een spionnenpakket met decodeerkaarten, een 3d bril, een cursusnummer en wachtwoord om met de typecursus te kunnen starten.

In de leerzame game die LOI Kidzz ontwikkeld heeft is je kind onderdeel van een heus online spionnenavontuur. Dit avontuur speelt zich af in de Super Spy School waar je door supersnel geheime berichten te typen en codes te kraken Super Spy Mister I helpeen mysterie op te lossen. Uitdagende type opdrachten en spannende games moeten goed worden uitgevoerd om apps vrij te spelen op de Spypad en om punten te verdienen. Deze punten zijn te besteden in de Spy shop voor virtuele outfits en accessoires. Als ouder zal je zien dat dit beloningssysteem enorm motiverend voor de kinderen werkt. Tijdens alle belevenissen wordt je kind begeleid, gestimuleerd en uitgedaagd door virtueel docent Miss J. Deze docent houdt de vorderingen goed in de gaten en past daarop het niveau en de snelheid van de typecursus aan. Mocht je kind moeite hebben met bepaalde letters dan laat het cursist-volgsysteem die letters wat vaker terugkomen.  

Typecursus LOI Kidzz Spypad

De voordelen van LOI Kidzz 

 • Ontwikkeld door specialisten uit het onderwijs.
 • Gegoten in een fantastische spannende game.
 • Dankzij het geweldige spelelement (spionnenavontuur) en interactie blijft de motivatie hoog.
 • Cursus past zich aan het niveau van het kind.
 • Mogelijkheid om voor een versie te kiezen voor kinderen in de leeftijd van 13 jaar en ouder.
 • Geschikt voor kinderen met dyslexie.
 • Diploma garantie.
 • Ook in maandelijkse termijnen te betalen.
 • Beoordeel met een 8.8 door Feedback Company uit bijna 3000 reviews.

Een gratis proefles doen van LOI Kidzz

Wil je als ouder wel eens ervaren hoe deze typecursus van LOI Kidzz eruit ziet? Doe dan samen met je kind eens een proefles van LOI Kidzz!

 

Tijdelijke korting typecursus LOI Kidzz

Op dit moment loopt er bij LOI Kidzz een aanbieding waarmee je voor € 159,- de typecursus kunt volgen i.p.v. € 179,-. Naast deze korting van € 20,- is ook het spionnenpakket, die handig is te gebruiken bij deze cursus, gratis.

Naast het gratis spionnenpakket ontvang je nu ook gratis een speciaal  kindertoetsenbord. Dit toetsenbord kost normaal € 19,95

 

 
 
 

Veel gestelde vragen

De typecursus van LOI Kidzz duurt ongeveer 20 weken en is interactief en speels waardoor de cursusduur korter lijkt voor het kind. 

Kinderen die deelnemen aan de online Typecursus krijgen wekelijks 5 lessen van 15 tot 20 minuten per dag. Hierdoor leren ze gedurende de eerste 11 weken van de cursus stapsgewijs alle toetsen blindelings te vinden. Na deze periode staat het ontwikkelen van typesnelheid centraal.

Kinderen die deelnemen aan de online Typecursus krijgen wekelijks 5 lessen van 15 tot 20 minuten per dag. Hierdoor leren ze gedurende de eerste 11 weken van de cursus stapsgewijs alle toetsen blindelings te vinden. Na deze periode staat het ontwikkelen van typesnelheid centraal.

Kinderen vanaf ongeveer 8 jaar kunnen kinderen een typecursus volgen bij LOI Kidzz. Vanaf die leeftijd bezit het motorische vaardigheden en een goede vingerspanning.

De kosten voor het volgen van een typecursus via LOI kidzz bedragen €159,-

Contactgegevens LOI Kidzz

adres:

 • Leidsedreef 2
 • 2352 BA , Leiderdorp
 • Nederland

tel.nr 071 545 1844

Contactformulier:  https://www.loikidzz.nl/contact

Prijs: € 179 €159,- p.p.