Typecursus berichten
LOI KIdzz

De Typecursus van LOI Kidzz bewijst dat een typecursus niet saai hoeft te zijn.

De LOI typecursus voor kinderen is onderdeel van LOI Kidzz en is ontwikkeld door onderwijsdeskundigen en experts op het gebied van gamend leren. Met deze LOI typecursus krijgen kinderen spelenderwijs, zelfstandig en in hun eigen tempo typles op een leuke manier. Onderzoek wijst uit dat games zorgen voor afwisseling, uitdaging en motivatie, wat ideaal blijkt voor kinderen om nieuwe vaardigheden op te doen. Uit de vele positieve reviews blijkt dan ook dat de LOI Typecursus zeker niet saai is en steeds weer kinderen motiveert om verder te gaan met hun typeavontuur. Afhaken tijdens de typecursus zal met deze leuke cursus dus minder vaak voorkomen, zodat het typediploma ook echt gehaald

Typecursus LOI Kidzz met diplomagarantie. 

Met de online LOI Kidzz Typecursus doen kinderen per week 5 lessen van 15 tot 20 minuten per dag. De kinderen leren zo in de 1e 11 weken stap voor stap alle toetsen blind te vinden. Vanaf de 12e week draait het om het opbouwen van typesnelheid. Het resultaat na 20 weken is blind, vrijwel foutloos met tien vingers typen met minimaal 120 aanslagen per minuut.  Dit oefenschema is een advies. Kinderen kunnen hun eigen tempo aanhouden. Door de methode van online oefenen, extra oefenen met leuke games en examen doen wanneer het kind er klaar voor is, kan iedereen slagen. Bij LOI Kidzz krijg je dan ook gegarandeerd een typediploma na het afronden van de laatste typetoets. De examenkosten zijn inbegrepen bij het lesgeld. 
 

Leren typen met begeleiding  

Door de praktische opbouw en de verassende en motiverende verhaallijn is de typecursus van LOI volledig zelfstandig te volgen. Op de spionnenschool waar het kind typeles krijgt speelt zich een geheim mysterie af. De personen in het spionnenverhaal nemen het kind mee op avontuur en elke week is er een korte toets verweven in het lesprogramma. Als ouder ontvang je na elke gemaakt toets een overzicht van de vorderingen met tips en advies om je kind te ondersteunen. Zo blijf je als ouder betrokken bij de cursus van je kind.  De vorderingen in snelheid en nauwkeurigheid worden gedurende de hele cursus ook bijgehouden. Letters waarmee het kind eventueel moeite heeft komen automatisch vaker terug in de oefeningen. Dit adaptieve cursist-volgsysteem zorgt voor een cursus op maat voor ieder kind. 

Varianten en dyslexie 

Al meer dan 100.000 kinderen hebben online leren typen met LOI Kidzz en de cursus wordt jaarlijks aangeboden op ruim 4000 basisscholen in Nederland. LOI Kidzz wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,8 wat de cursus tot de best beoordeelde typecursus van Nederland maakt.  LOI Kidzz bestaat uit een typecursus tot 13 jaar en een typecursus voor 13 jaar en ouder (13+). De 13+ variant is nét zo leuk als de reguliere variant alleen zijn er wat aanpassingen gemaakt zodat de cursus beter aansluit bij de leeftijdsgroep. Het taalgebruik is bijvoorbeeld meer volwassen en er is meer vrijheid en ruimte voor zelfstandigheid.  Beide varianten zijn met een aanpasbare versie te volgen voor kinderen met dyslexie.  Voor kinderen met dyslexie is leren typen extra belangrijk. Het beïnvloedt de ontwikkeling van het letter- en woordbeeld positief en het zorg ervoor dat schrijven een automatische en eenvoudige handeling wordt. Ook de leerprestaties en het zelfvertrouwen nemen toe.  

Voordelen van LOI Kidzz 

 • Ontwikkeld door specialisten uit het onderwijs.
 • Gegoten in een fantastische spannende game.
 • Dankzij het geweldige spelelement (spionnenavontuur) en interactie blijft de motivatie hoog.
 • Cursus past zich aan het niveau van het kind.
 • Mogelijkheid om voor een versie te kiezen voor kinderen in de leeftijd van 13 jaar en ouder.
 • Geschikt voor kinderen met dyslexie.
 • Diploma garantie.
 • Ook in maandelijkse termijnen te betalen.
 • Beoordeel met een 8.8 door Feedback Company uit bijna 3000 reviews.

Een gratis proefles doen van LOI Kidzz

Wil je als ouder wel eens ervaren hoe deze typecursus van LOI Kidzz eruit ziet? Doe dan samen met je kind eens een proefles van LOI Kidzz!

 

Tijdelijke korting typecursus LOI Kidzz

Op dit moment loopt er bij LOI Kidzz een aanbieding waarmee je voor € 142,- de typecursus kunt volgen i.p.v. € 172,-. Naast deze korting van € 30,- is ook het spionnenpakket, die handig is te gebruiken bij deze cursus, gratis. 

 
 
 

Contactgegevens LOI Kidzz

adres:

 • Leidsedreef 2
 • 2352 BA , Leiderdorp
 • Nederland

tel.nr 071 545 1844

Contactformulier:  https://www.loikidzz.nl/contact

Prijs: € 172 €142,- p.p.