De typecursus van TypeOlymp is recent compleet vernieuwd

Typecursus kind TypeOlymp

TypeOlymp heeft zijn best gedaan om de typecursus nog leuker te maken. Zo heeft de typecursus een heel nieuw design gekregen en zijn er nieuwe functionaliteiten toegevoegd .Maar daar blijft het niet bij. Ze hebben namelijk nog meer functionaliteiten op de to-do lijst staan! Verder in deze blog lees je daar meer over.

Wat is er nieuw?

TypeOlymp is in een nieuw jasje gestoken. Dat wil zeggen dat zowel de website als de leeromgeving zijn voorzien van nieuwe, kleurrijke ontwerpen. Ook wordt er gebruik gemaakt van nieuwe karakters in de cursus, zoals Coach Cees.

Gepersonaliseerde oefeningen

In de nieuwe versie kun je ook aangeven welke onderwerpen je interessant vindt. De oefeningen in de cursus zullen dan gaan over deze ontwerpen. Naast het aanleren van een goede typevaardigheid leer je op deze manier ook nog nieuwe feitjes!

TypeOlymp

Nieuwe prestaties

Ook de prestaties die je kunt behalen tijdens de typecursus zijn uitgebreid. Je kunt nu bijvoorbeeld trofeeën verdienen door een aantal dagen achter elkaar te oefenen.

Vernieuwde typecursus TypeOlymp

Elke dag nieuwe klassementen

Daarnaast hebben de klassementen ook een update gekregen. De klassementen worden nu elke dag gereset. Op deze manier heeft iedereen elke dag opnieuw kans om bovenaan in de klassementen te eindigen.

Azerty toetsenborden

De meeste gevraagde functionaliteit is eindelijk werkelijkheid! TypeOlymp is nu ook geschikt voor toetsenborden met een Azerty indeling. Tijdens het aanmelden kun je een keuze maken uit Qwerty of Azerty toetsenbordindelingen. De typecursus past zich hier vervolgens automatisch op aan.

Wat staat er op de planning voor TypeOlymp?

Zoals in de eerste alinea vermeld staat, staan er nog een hoop functionaliteiten op de wensenlijst die TypeOlymp wil gaan ontwikkelen. Ze zitten dus ook niet stil. Eén van deze functionaliteiten is bijvoorbeeld het maken van een eigen karakter. Verder zijn ze druk bezig met een “schoolomgeving” voor scholen en docenten. Vanuit deze omgeving kunnen leraren dan eenvoudig de voortgang van de leerlingen opvolgen.

Benieuwd naar onze typecursus?

Benieuwd geworden naar deze nieuwe versie van TypeOlymp? Maak dan gratis een account bij TypeOlymp via https://www.typeolymp.com/nl/aanmelden/ en probeer gratis deze online typecursus.